صفحه اصلی / اخبار / افزونه های لازم برای سئوی سایت وردپرسی : افزونه های سئوی وردپرس

افزونه های لازم برای سئوی سایت وردپرسی : افزونه های سئوی وردپرس

ما روی اکثر سایت‎هایی که بر پایه وردپرس ساخته شده اند، کار کرده‎ایم و آزمایشات بسیاری پیرامون بهترین افزونه‌ها و قالب‌های وردپرس و نکات کلی برای بهبود سئو انجام داده‌ایم. این لیست کامل نیست٬ اما برای کسی که در سئوی وردپرس تازه‎کار است، شروع خوبی خواهد بود.

اگر تابه‌حال بر روی بهینه سازی وردپرس کار کرده‌اید،تنها عنوان‎ها را بخوانید. ممکن است یک یا دو نکته جدید وجود داشته باشد که در سایت‎هایی که بر روی آن‎ها کار می‎کنید،از قلم افتاده باشد.

پس بیایید با پیشگیری به جای درمان شروع کنیم.

۱- برای شروع از یک پوسته استثنایی استفاده کنید
این پیشنهاد مفیدی برای بهبود کارایی سایت‎هایی که در حال فعالیت هستند نیست، اما برای سایت‎ها و مشتریان جدیدی که به دنبال شروع قوی هستند هست، شروع با یک پوسته خوب بسیاری از مشکلات زمانبر و آزاردهنده را از خواهد برد،و برای سال‎ها سایت شما را در موقعیت خوبی قرار خواهد داد.

ما در آرنیکاوب هیچ‌وقت نگفته‌ایم بهترینیم٫ اما بسیار مشتاقیم که دانش خود را با افراد مختلف به اشتراک بگذاریم. اگر تازه‌کار هستید و به دنبال افرادی هستید تا شما را تا نوک قله‌ی موفقیت همراهی کنند ما میتوانیم چندقدم را با شما همراهی کنیم. برای مشاوره با ما در تماس باشید.

۲- فشرده سازی تصاویر با WP Smush.it :
من از طرفداران متن‎های طولانی با تصاویر فوق‌العاده هستم. بیشتر پست‎هایی که این روز‎ها می‎نویسم، مازاد بر ۲۰۰۰ کلمه دارند و تصاویر زیادی را برای توضیح بهتر قرار میدهم٬ برای پایین نگه داشتن سرعت لود صفحه با تصاویر سنگین، پلاگین فشرده سازی تصویر Smush it را توصیه می‎کنم که بصورت خودکار تصاویر را هنگامی‌که آن‎ها را در کتابخانه لود می‎کنید فشرده می‎کند.

Smush it بصورت آینده نگر و گذشته نگر عمل می‎کند. آن را نصب کنید و روی تمام تصاویر موجود اجرا کنید،و سپس آن را برای smush کردن تصاویری که در آینده آپلود خواهید کرد، باقی بگذارید.

۳- بهینه سازی پایگاه داده: WP Optmize
یکی از نقاط ضعف وردپرس از منظر سرعت، این است که تمامی پیش نویس‎های شما برای همیشه در دیتابیس ذخیره می‎شوند. این موضوع به این معنی است که دیتابیس شما بعد از یک یا دوسال وبلاگ نویسی مکررر بدقواره خواهد شد.

بهینه سازی وردپرس با استفاده از WP Optimize بصورت دستی است، به این معنی که تنها ۷ یا ۸ پیش نویس آخر شما داخل دیتابیس ذخیره می‎شود. همچنین می‎توانید تنظیم کنید که بصورت دوره‎ای دیتابیس شما را تمیز کند. با حذف کردن پیش نویس‎هایی که از روزهای گذشته در دیتابیس باقی مانده است٫ باعث میشوید سرعت بارگذاری وبسایت به طرز خارق‌العاده‌ای بهتر شود.

۴- WordPress SEO یا Yoast
هیچ لیستی از سئوی وردپرس بدون پلاگین Joost De Valk’s کامل نیست. بنیانگذاران وردپرس ،بعنوان یکی از بهترین پلاگین های وردپرس به آن رای داده‎اند. این پلاگین مهمترین مسائلی را که وردپرس مستقیما آن‎ها را انجام نمی‎دهد،مانند تهیه نقشه XML سایت ،تولید خودکار عناوین و توضیحات متا بر اساس قوانین،یکپارچه سازی و ایجاد داده و ایجاد ساختار URL به‌صورت شسته رفته و مرتب را انجام می‎دهد.

۵- SEO Smart Plugin
SEO Smart Plugin، یک پلاگین مفید برای بهبود پیوند‎های درونی محتوا است. برای مثال شما می‎توانید قانونی تنظیم کنید که هر زمان به ‘طراحی قالب وردپرس’ در arnikaweb.com اشاره شد به طراحی قالب وردپرس لینک شود.

۶- ‌BackupWordpress
به عنوان یک شرکت طراحی٬ مشتریان زیادی داشته‌ایم که به دلیل عدم رعایت ساده‌ترین نکات امنیتی هک شده‌اند. بسیاری از موارد بوده که به دلیل به‌روز نبودن نسخه‌ی بک‌آپ بسیاری از زحمات آنها به هدر رفته.

درس عبرت: پلاگینی مثل Backup WordPress استفاده کنید که بصورت خودکار، ز سایت شما داخل Dropbox بکاپ تهیه کند. من در حال حاضر،IFTTT را برای همگام سازی Google Drive و Dropbox استفاده می‎کنم، بطوریکه همیشه دو نسخه بکاپ از سایتم دارم.

۷- YARPP یا Yet Another WordPress Plugin
یک افزونه قدیمی اما کلاسیک. YARPP در پایین هر پست، لیستی از پست‎های مرتبط را برای تشویق کاربران به خواندن پست‎های دیگر اضافه می‎کند. عالی برای تعامل خواننده، بهبود معیارهای رفتاری، و پیوندهای درونی.

۸- SEO Friendly Images
من در بخاطر سپردن برچسب‎ گذاری و عنوان تصاویر افتضاح هستم٬ این افزونه نجات دهنده زندگی بود چون بصورت خودکار تصاویری که برچسب گذاری آن‎ها را فراموش کرده‎اید را از روی عنوان و شرح صفحه نام‎گذاری می‎کند.

۹- Gravity Forms for UGC pages & contact forms
یکی از موارد کاملا آزاردهنده که در رابطه با فرم تماس ۷ پیدا کردم علی رقم کاربرد نسبتا آسان و معقول افزونه فرم تماس این است که فایل‎های جاوااسکریپت به تمام صفحات سایت شما بصورت پیش فرض تزریق می‎شوند. این قضیه کاملا غیر ضروری است و پیامدهای سرعت صفحه را بدنبال دارد.

Gravity Forms یک افزونه عالی با کاربردهای متنوع،از جمله ساخت سریع و آسان فرم‎ها است. این افزونه کمی بهینه‌تر از گزینه های جایگزین است و می‎تواند برای تولید صفحه UGC استفاده شود.

یک نکته مهم دیگر در مورد Gravity Forms این است که آنها با Zapier یکپارچه هستند، درحالی که لزوما سئو را تحت تاثیر قرار نمی‎دهند،به این معنی که واقعا می‎توانید از هرگونه اتصال به داخل Gravity سیستم CRM خود نرم افزار پیشنهادی،اسناد و خیلی چیزهای دیگر،آگاه شوید.

۱۰- WP Super Cache یا WP Total Cache
هر دو افزونه کش عالی هستند و سرعت لود صفحات سایت وردپرس شما را بصورت قابل ملاحظه‎ای،بهبود می‎بخشند. من از طرفداران WP Super Cache هستم، اما بسیاری از کاربران WP Total Cache را قبول دارند. صادقانه من فکر نمی‎کنم این دو تفاوت زیادی داشته باشند.

۱۱- SNAP – Social Network Auto Poster
من SNAP را دوست دارم بدلیل اینکه ضعف های IFTTT را برای انتشار مطالب در شبکه‎های اجتماعی پر می‎کند. زمانی‌که یک پست وردپرس منتشر کردید،نیم ساعت را صرف وارد شدن به انواع شبکه های اجتماعی می‎کنید تا قسمتی از متن را منتشر کنید. در حال حاضر،به لطف ابزارهای اتوماسیون، شما فقط دکمه انتشار را می‎زنید و افزونه همه این کارها را انجام می‎دهد.

در حال حاضر، IFTTT این امکان را در اختیار شما قرار میدهد تا مطالب را به فیسبوک، توییتر، گوگل پلاس (از طریق بافر)، لینکدین و بسیاری دیگر،ساخته است. با این حال،شما نمی‎توانید به Reddit, Pinterest, StumbleUpon و بسیاری دیگر، بصورت خودکار پست ارسال کنید.

۱۲- WPSocial
WPSocial از لحاظ پرکردن متا دیتای شبکه‎های اجتماعی، نسبت به افزونه Yoast’s WordPress SEO یک گام جلوتر است. این افزونه برای تنظیم قطعه میکرودیتا و کنترل انواع صفحاتی که می‎خواهید در آن، تالیف و نشانه گذاری های اجتماعی را نمایش دهید، فوق العاده است.

 

منبع

درباره admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonسفارش طراحی سایت و سئو